Sylvia Kerzbek este noul director de marketing al companiei DOMO Retail

  • de

Compania DOMO Retail, a anunţat azi, 23 iulie, că Sylvia Kerzbek a fost numită director de marketing al companiei.

Sylvia Kerzbek Director Marketing DOMOSylvia Kerbzek are o experiență de peste zece ani în retail, ocupând anterior funcțiile de Marketing, Advertising and Events Manager în cadrul companiei OBI România și OBI Croația și Head of Marketing Production Department pentru Kaufland România.

”După experiența în retail-ul de food și DIY, DOMO reprezintă pentru mine o nouă provocare, într-un nou domeniu. Am lucrat până acum doar pentru companii care intrau pe piața din România, pornind de la zero. DOMO este un ”tren de mare viteză” în care m-am urcat din mers, deci o provocare cu atât mai mare. În plus, DOMO își dorește acum o schimbare – un suflu nou, creativ și inedit- , la care mă bucur să îmi aduc contribuția.” a declarat Sylvia Kerzbek.

Noul director de marketing va lucra cu echipa Erka Synergy Communication, care furnizează începand cu luna martie a acestui ani servicii de marketing, creație, producție publicitară și media buying pentru DOMO.

Sylvia Kerzbek este licențiată a Facultății de Limbi Străine în cadrul Universității București.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *