Retailerul Contakt deschide trei noi locații în Brașov

Retailerul Contakt, lider în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, anunță deschiderea a trei noi locații în municipiul Brașov, ajungând la un total de 7 unități active în oraș.

Contakt

Astfel, în noul centru comercial AFI Brașov vor fi deschise o locație tip insulă sub brandul de retail Contakt și un magazin Hoco cu produse premium, cu acces zilnic în intervalul 10-22, iar în Carrefour Brașov, o locație Contakt de tip insulă, cu un program zilnic cuprins între 09-21.

În cadrul noilor locații, clienții vor avea acces la toate categoriile de produse din portofoliul Contakt, de la o gamă extinsă de huse și folii de protecție pentru dispozitivele mobile, până la produse de conectică și diverse gadget-uri sau wearables. Totodată, brașovenii au acces la noul serviciu de personalizare profesionistă a huselor pentru telefoane mobile în noua locație deschisă în Carrefour Brașov.

„Continuăm procesul de extindere a operațiunilor, în special în cele mai importante centre comerciale din marile orașe. În continuare, ne propunem să fim cât mai aproape de clienții noștri brașoveni și să rămânem prima lor opțiune atunci când se hotărăsc să-și achiziționeze fie un accesoriu pentru telefon sau alte device-uri compatibile cu acesta”, a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt.

În afara celor trei noi locații deschise luna aceasta, retailerul Contakt este prezent cu încă patru magazine în municipiul Brașov: o locație în centrul comercial Brașov Coresi, două locații în Auchan Eliana și o altă unitate activă în galeria comercială Carrefour Brașov.

Potrivit datelor companiei, Brașovul se află în primele cinci orașe care au generat cele mai multe vânzări de la începutul anului și până în prezent. Printre categoriile de produse cele mai solicitate se numără: foliile de protecție pentru dispozitivele mobile, husele pentru telefoane, urmate de produsele de conectică.

Contakt

Retailerul Contakt este lider de piață în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile. Grupul fondat în 2002, la Timișoara, reunește două branduri de retail: Contakt și Hoco, cu peste 200 de unități deschise în București și 36 de județe, atât în locații stradale cât și în 98% dintre cele mai importante galerii comerciale din România. În prezent, grupul controlat de antreprenorii români Darius Petric, Cosmin Preda și Marcel Ioftor numără 530 de angajați la nivel național. Magazinul online poate fi accesat la adresa www.contakt.ro sau în aplicația mobilă Contakt, disponibilă pentru descărcare gratuită din App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retailerul Contakt deschide trei noi locații în Brașov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.