Bolt deschide poziții de angajare pentru echipele de ingineri software și operațiuni locale

Bolt, super-aplicația de mobilitate, anunță o serie de posturi locale disponibile pentru inginerii IT care vor să lucreze în dezvoltarea soluțiilor software. România este printre puținele țări în care Bolt a dezvoltat un hub dedicat inginerilor, iar – în a doua jumătate a anului –, compania  urmărește să crească numărul lor cu 20%, până la aproximativ 100 de angajați. Aceștia dezvoltă sisteme care au rolul de a îmbunătăți aplicațiile Bolt și Bolt Food. 

bolt

Pe lângă pozițiile dedicate programatorilor, compania oferă oportunități de angajare pentru rolurile de management și coordonare a operațiunilor locale, atât pentru ride-hailing, cât și pentru cele de micromobilitate. În total, aproximativ 30 de job-uri sunt disponibile pe site-ul Bolt pentru București. În prezent, la sediul din capitală, Bolt are 270 de angajați în total.

Hub-ul nostru este format din echipe autonome de ingineri, care colaborează cu entități Bolt la nivel global pentru a proiecta, dezvolta și susține sisteme care se pun în mișcare atunci când cineva folosește aplicațiile noastre pentru a solicita o cursă, a planifica traseul optim sau pentru a comanda mâncare. Zilnic, milioane de oameni din întreaga lume se bazează pe noi ca totul să meargă ca pe roate și, recunosc, avem un sentiment aparte când știm că munca noastră are un impact vizibil asupra celor din jur.” a declarat Vlad Dascălu, Bucharest Engineering Site Lead, Bolt România.

Multe dintre funcționalitățile aplicației sunt dezvoltate în România

Hub-ul de development software din România este cel mai mare din regiune, iar echipa locală de ingineri a jucat un rol important în proiectarea și dezvoltarea aplicației Bolt Food. De asemenea, multe dintre noile funcționalități care sunt dezvoltate periodic și devin disponibile în aplicațiile companiei sunt realizate aici, în colaborare cu alți ingineri ai companiei din regiune.

Specialiști din România recrutați în ultimii ani de Bolt ocupă acum poziții regionale, lucrând fie din țară, fie din străinătate, iar competențele și dedicarea lor sunt foarte apreciate, fapt care deschide, de altfel, noi oportunități și pentru alți specialiști din țara noastră.

E important să ținem cont de faptul că, la Bolt, căutăm specialiști cu experiență și competențe excelente, pentru că știm că le putem oferi poziții care să le valorifice calitățile și să-i pună în postura de a colabora în crearea de produse sau servicii, într-un domeniu foarte dinamic, solicitat și folosit de milioane de oameni,” spune Vlad Dascălu.

Bolt

Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a reda orașele oamenilor, nu mașinilor.

Compania are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Compania este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *