S-a lansat Collegio, prima Academie de Comunicare Modernă

Collegio introduce un program de dezvoltare pentru competențe de comunicare modernă, structurat sub forma unei călătorii de creștere holistică, în care participanții pot dezvolta fiecare fațetă a comunicării, cu rezultate reale. Programul Collegio propune o curriculă integrată, compusă din cursuri intensive, complementare și interdependente, care dezvoltă toate abilitățile de care are nevoie un vorbitor de excepție pentru a performa în orice context.

collegio

Collegio merge dincolo de clasicele cursuri de abilități de prezentare și de Public Speaking și este conceput să îmbine teoria (30%) cu practica (70%) pentru a dota participanții cu instrumentele necesare pentru succes în afaceri și carieră printr-un program intensiv de 9 discipline: Dicție și Public Speaking, Media Intelligence, Comunicare Avansată în Afaceri, Retorică, Dezbatere și Argumentare, Design Thinking, Zona de Disconfort, Comunicare Asertivă, Negociere și Leadership.

Studiile arată că 90% din anxietatea pe care o simt oamenii înainte de a face o prezentare provine din lipsa de pregătire. Collegio schimbă cadrul de gândire atunci când vine vorba de livrarea unui discurs: de la dicție la interacțiunea cu mass-media, la prezentări grafice captivante, comunicare persuasivă, asertivă, inovatoare și gândire critică, până la ieșirea din zona de (dis)confort. Collegio înzestrează cursanții cu abilitățile și cunoștințele necesare care conduc la relațiile interumane mai armonioase și de durată, cu succes în business și viața personală.

România este pe ultimul loc în topul european Longlife-learning, altfel spus, românii încetează să mai învețe după ce au absolvit o formă de învățământ. Collegio își propune să schimbe acest aspect și construiește o punte de legătură între învățământul universitar, formal, și metodele de predare non-formale și informale, deprinse în anii de experiență în business de mentorii programului. Am plecat de la premisa că, pe lângă „hard skills”, omul de comunicare, antreprenorul, managerul și profesionistul modern au nevoie de un set de abilități diverse care se extind dincolo de tradiționalele “soft skills”, cultivând capacitatea de a colabora, influența și contribui cu idei și soluții relevante în diferite medii. Studenții mentorilor Collegio lucrează în marile corporații, în instituții importante ale statului sau sunt antreprenori de succes. Subiectele abordate în cadrul Academiei de Comunicare Modernă sunt relevante și actualizate conform realității în care trăim, iar mentorii cu care colaborăm fac posibil un astfel de program de top, unic pe piața de cursuri din România.” – Mihai Crăciun, Fondator și Manager Collegio.

Cine sunt mentorii?

Mentorii Collegio sunt profesioniști din mass-media, business și mediul academic cu cariere solide, naționale și internaționale, acoperind o multitudine de domenii. Om de radio și televiziune și trainer cu experiență de 10 ani în Public Speaking și dicție, Mihai Crăciun a fondat Collegio, după programul de dicție în limba engleză – PeterPiper.ro. Mihai Crăciun a strâns în jurul său profesioniști cu o vastă experiență precum: Carmen Ivanov, Fondatoare Dictie.ro, Ion Alexandru, Redactor-șef Eurosport.ro, Sorin Anagnoste, Conf. univ. dr. la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, fost manager în Big 4, Cătălina Chinie, Lect. univ. dr. la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, Project Manager într-una din cele mai mari companii de consultanță din România, Andreea Răceanu, Lect. univ. dr. la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, și Bianca Savu, Lect. asoc. dr. la Facultatea de Filosofie, Universitatea București și profesor la Școala Europeană.

Unde se fac înscrierile

Programul Collegio este susținut de 7 mentori și invitații lor din diverse industrii și se desfășoară în perioada 3 februarie – 19 mai 2024, pe parcursul a 7 weekenduri cu 12 ore interactive cu pauze, în format hibrid, online și fizic, la Hotel Cișmigiu. Înscrierile se fac până pe 31 ianuarie 2024, printr-un e-mail la hello@collegio.ro sau pe website-ul www.collegio.ro.

Cu o experiență vastă în TV și radio, Mihai Crăciun este specialist în comunicare și unul dintre cei mai apreciați profesori de dicție din România. În cei 10 ani de activitate în zona de media, Mihai a lucrat cu radiouri (Guerrilla, Gold FM, Tanănana, Kiss FM, Rock FM, Magic FM) și televiziuni (PRO TV, Prima Sport, Orange Sport). A pregătit cu succes peste 10.000 de profesioniști din vaste domenii de activitate, reușind să sesizeze cu ușurință dicția deficitară a acestora și să le perfecționeze discursul liber. Expertiza sa este recunoscută la nivel național, colaborând cu mai multe companii de stat și private. Mihai este analist și comentator sportiv, și realizează podcastul Luni Seara, pe canalul de YouTube „Crăciun tot anul”. Licențiat în Marketing, Mihai Crăciun a absolvit 2 programe de Masterat: Comunicare și P.R. la SNSPA și Filosofie și gândire critică la Universitatea București.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *