De Cyber Monday, maratonul reducerilor continuă la DIGI

DIGI continuă maratonul ofertelor imbatabile și lansează campania „Cyber Monday”, dedicată clienților noi și celor existenți, persoane fizice, care au ratat ocazia de a beneficia de reducerile speciale de Black Friday și doresc să își îmbunătățească experiența cu serviciile de telecomunicații DIGI, la un discount de 50% din valoarea abonamentului, în primele 9 luni, indiferent de serviciul contractat.  Promoția este disponibilă doar luni, 13 noiembrie, în toate punctele de prezență DIGI sau online, pe site-ul și aplicația mobilă DIGI.ro.

digi

Campania se adresează tuturor utilizatorilor care optează pentru achiziționarea unuia sau mai multor servicii noi din portofoliul companiei, pentru realizarea unui upgrade sau activarea unei extraopțiuni și este valabilă numai în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, fără a se cumula cu alte reduceri.

DIGI| RCS & RDS

Compania este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de companie se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. Compania pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *