Electro-Sinteza săptămânii 25 – 29 august

E-commerce: 

eMAG și Mega Image, doi jucători cheie în comerțul modern românesc, intră într-un parteneriat strategic și lansează „Supermarket la tine acasă”.

Germanos, cel mai mare retailer de telecom din România, parte a grupului Romtelecom – COSMOTE, urmează trendul creșterii semnificative din comerțul online prin relansarea website-ului www.germanos.ro ca magazin online cu noi caracteristici și funcționalități

Tehnologie

Friends 03Cât timp este recomandat să le permitem copiilor să folosească telefonul sau tableta? Cum ne putem asigura că aceștia accesează doar conținut adecvat vârstei lor? 5 recomandări pe care părinții trebuie să le urmeze pentru a introduce tehnologia în siguranță în viața copiilor.

Multimedia

HTC, lider mondial în inovație și design, lansează HTC Desire 510, cel mai avantajos dispozitiv smartphone cu tehnologie de comunicații 4G LTE.

Electronice

LG Electronics (LG) a anunțat ieri demararea vânzărilor primului televizor OLED cu o rezoluție 4K (3840 x 2160) din lume, disponibil cu dimensiuni ale ecranului de 77 și 65 de inci.

Studii

Samsung Electronics România a încheiat al doilea trimestru al anului 2014 cu o cotă de piață de 30% în valoare și 25% în volum pe categoriile de Consumer Electronics pe care este prezent, fiind lider pe piața televizoarelor, a cuptoarelor cu microunde și aspiratoarelor și pe locul doi pe piața frigiderelor și a aparatelor de aer condiționat cu inverter.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *